Schitterend licht
Praktijk voor Journey therapie
Innerlijke groei en bewustwording

Tarieven

strand

Ik stop met mijn journeypraktijk per 1 januari 2023. Ik verwijs hierbij naar www.nvjp.nl voor andere praktitioners. 

Ik hoef met “mijn passie“ mijn kost niet te verdienen en hou de kosten voor een behandeling laag.


Doordat ik geaccrediteerd * en officieel journey practitioner ben,vraag ik 150 euro per reis.  Over het algemeen duurt een reis tussen de anderhalf en 3 uur en een kinderreis duurt maximaal 1 uur. Een kinderreis (tot 18 jaar) kost 90 euro. 

Ik ben aangesloten bij de NVJP, de Nederlandse Vereniging van Journey Practitioners. De beroepsvereniging voor professionals die gecertificeerd zijn om te werken met The Journey/De Helende Reis.

Vanaf januari 2011 wordt de Journey helaas niet meer vergoed door verzekeraars. De NVJP is druk bezig om verzekeraars te overtuigen van de werking van deze therapie en van de professionaliteit van haar leden.

Voor informatie kunt u mailen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kosten kunnen worden aangemerkt als beroepskosten (coaching), waardoor zij fiscaal aftrekbaar zijn. Heeft U vanuit het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) een PGB (Persoonsgebonden Budget) kan dit ook gebruikt worden voor coaching, persoonlijke begeleiding.


Er zijn verschillende helende reizen mogelijk:
• Emotioneel.
• Fysiek.
• Designer reis, een combinatie van fysiek en emotioneel.
• Abundance of overvloed reis, hiermee worden blokkades opgeruimd die je ontplooiing in de weg staan.
• No ego reis, daardoor kun je je patronen van je gedrag doorbreken.
• Levensdoelreis, een reis om te ontdekken wat je diepste levenswens is. Waar je steeds weer tegen aan loopt kun je doorbreken. 

Ook een "stop the food fight" reis (stop het vechten met eten) behoort tot de mogelijkheden. Deze reis wordt in enkele sessies gegeven.


Tijdens alle reizen kan ook gewerkt worden aan een oude overbodige overtuiging of eed, gedrag, probleem, pijn of fobie. 

Wil je graag een helende reis maken en kun je  het geld  echt niet bij elkaar krijgen, bel of mail me gerust, we vinden altijd wel een oplossing.

                                                                   

* Geaccrediteerd journey practitioner houdt in dat je na het beginnersweekend (de Journey Intensive), zeven seminars en retraites ondergaat. Elk van de zeven modules heeft een bijbehorend aantal casestudies met een totaal van minimaal 45. Een casestudie is een gegeven helende reis die je helemaal uit moet werken. Aan het eind van het programma worden deze beoordeeld en wanneer ze goed bevonden zijn word je toegevoegd aan de internationale lijst van Journey-practitioners.

Van de zeven modules heb ik vier modules gevolgd bij Brandon Bays zelf. En 73 case studies ingeleverd die in een keer goed beoordeeld werden. Als commentaar stond erbij: "Je werk is liefdevol en met sterke betrokkenheid bij je clienten. Je werk weerspiegelt de sterke ontwikkeling die je in jezelf hebt gemaakt. Mooi om te zien dat je zoveel aandacht besteed aan je eigen proces. In de reizen zie je duidelijk wat de spiegel is die je clienten voor je zijn. Door deze zelfreflectie groei je zelf elke keer weer verder. Ga zo door!"

Om mijn status van aanbevolen journey accredited practitioner te behouden en op de website vermeld te blijven als aanbevolen journeypractitioner ben ik verplicht om:

elk jaar vijf casestudies (designer reis) in te leveren, elk jaar een Journey Intensive als trainer bij te wonen en om de drie jaar een Practitioners Training week bij te wonen. 

                                 diploma

© 2009 - 2017. All rights reserved.